имам проблем незнам дали ще се разреши със спортните пружини. като е натоварена колата много багаж и 5 човека ми опира отзаде в подкалниците, като се разлюлее на плавни неравности. колата е старото купе джантите са 15/7ж/ет30 гумите 195/50/15. какволи не опитвах слагах от тампоните които влизат между врътките. опираше по малко после глагах подложки 4 см стана много висока отзаде и не стабилна в завоите и пак опираше. сега мисля за спортни пружини с подложка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем опира ми в подкалниците отзад
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DimoSK Покажи съобщениеимам проблем незнам дали ще се разреши със спортните пружини. като е натоварена колата много багаж и 5 човека ми опира отзаде в подкалниците, като се разлюлее на плавни неравности. колата е старото купе джантите са 15/7ж/ет30 гумите 195/50/15. какволи не опитвах слагах от тампоните които влизат между врътките. опираше по малко после глагах подложки 4 см стана много висока отзаде и не стабилна в завоите и пак опираше. сега мисля за спортни пружини с подложка.
Фланци имаш ли отзад?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Една подробност,че ако е със сменяван заден мост трябва да се ориентира за джанти с не по малко ЕТ от 40.При мен със заден мост от 145,с махнати фланци и джанти с ЕТ32 направо обира всички неравности т.е. опира почти постоянно.
Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24
Comment
Comment