Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем опира ми в подкалниците отзад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем опира ми в подкалниците отзад

имам проблем незнам дали ще се разреши със спортните пружини. като е натоварена колата много багаж и 5 човека ми опира отзаде в подкалниците, като се разлюлее на плавни неравности. колата е старото купе джантите са 15/7ж/ет30 гумите 195/50/15. какволи не опитвах слагах от тампоните които влизат между врътките. опираше по малко после глагах подложки 4 см стана много висока отзаде и не стабилна в завоите и пак опираше. сега мисля за спортни пружини с подложка.

Първоначално публикувано от DimoSK Покажи съобщение
    имам проблем незнам дали ще се разреши със спортните пружини. като е натоварена колата много багаж и 5 човека ми опира отзаде в подкалниците, като се разлюлее на плавни неравности. колата е старото купе джантите са 15/7ж/ет30 гумите 195/50/15. какволи не опитвах слагах от тампоните които влизат между врътките. опираше по малко после глагах подложки 4 см стана много висока отзаде и не стабилна в завоите и пак опираше. сега мисля за спортни пружини с подложка.
    Проблемът ти е от джантите... няма да се оправи с пружини и т.н. Просто джанти до ЕТ35 на тази ширина.
    Фланци имаш ли отзад?

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Фабричните 5мм съм ги махнал мисля за спортни пружини с подложка 20 мм

Comment

както ти казва колегата,джанти не по малко от ЕТ 35 тези твоите много изхвърлят и заради това опира.А с спортни пружини пак ще опира с твоите джанти.
        '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
        '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

Една подробност,че ако е със сменяван заден мост трябва да се ориентира за джанти с не по малко ЕТ от 40.При мен със заден мост от 145,с махнати фланци и джанти с ЕТ32 направо обира всички неравности т.е. опира почти постоянно.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Working...
          X